Субота, 20.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань



Координатор напрямку "Суспільство знань" Уряду Змін Лілія Гриневич переконана, що зміна ідеології в освіті формує в українців комплекс меншовартості


"Кожна влада, маючи свою ідеологію, намагається ці ідеї упровадити за допомогою змін у школі", - зазначила вона.

За її словами, школа на свідомому й підсвідомому рівні формує в людині основний стрижень ставлення до своєї нації, історії.

"Сьогодні посаду міністра освіти й науки обіймає людина, яка вважає, ... Читати далі »
Переглядів: 554 | Додав: ahatojii4 | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (0)



Міністр освіти Дмитро Табачник відреагував на заяви Юлії Тимошенко про усунення його з освітньої сфери через антидержавницьку політику


"Мені дуже прикро, що навіть перебуваючи в опозиції, Юлія Тимошенко нічому не навчилася. Вона не знає фактів історії і демонструє свою відверту неправдивість. Зривати прапори, руйнувати, ламати – це взагалі не в моєму стилі. Це, скоріше, стиль і поведінка Юлії Тимошенко", - про це сказав міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, повідомляє ІМК.

... Читати далі »
Переглядів: 566 | Додав: ahatojii4 | Дата: 07.09.2010 | Коментарі (0)

Юлія Тимошенко заявляє, що фракція БЮТ блокуватиме роботу Верховної Ради з вимогою розгляду питання про відставку Дмитра Табачника з посади міністра освіти


Тимошенко вважає, що Табачника має бути усунено з освітньої сфери через його антидержавницьку політику.


"Ми будемо вимагати відставки Табачника, який зробив антиукраїнську політику сутністю свого життя, який ще пам’ятає той час, коли він зривав національний прапор з мерії в Києві, тому що був проти створення незалежної держави, а сьогодні він нам пише підручники з літератури і історії, сьогодні він робить систему освіти такою, щоб наші діти були інтелектуально нездатні к ... Читати далі »
Переглядів: 564 | Додав: ahatojii4 | Дата: 07.09.2010 | Коментарі (0)



Рішення уряду про відміну обов'язкового іспиту з української мови під час вступу до аспірантури є продовженням антиукраїнського курсу діючої влади


Про це заявив народний депутат від БЮТ, міністр опозиційного уряду з питань культури Ігор Гринів.

"Міністр Дмитро Табачник такими шаленими темпами продовжує здійснювати антиукраїнську діяльність влади Януковича-Азарова, що невдовзі кабмін відновить дію Валуєвського циркуляру, який повністю забороняв використання української мови", - сказав Гринів.

На думку народного депутата, рішення про скасування обов’язкового іспиту з української мови для майбутніх науковців стало результатом "спроби вислужитися перед президентом Януковичем".

"Адже відповідно до цього рішення, Янукович може носити вчені звання і при ць ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: ahatojii4 | Дата: 05.08.2010 | Коментарі (0)



Виконуючий обов‘язки Голови КМДА Олександр Попов провів розширену нараду присвячену підготовці закладів освіти міста до навчального року



У нараді взяв участь міністр освіти України Дмитро Табачник, а також заступник голови КМДА Леонід Новохатько.

Освітяни в цілому говорили про стан готовності навчальних закладів Києва до нового навчального року та визначали проблемні питання, які потрібно вирішувати разом з міською владою, повідомляє прес-служба столичної мерії.

"Нам потрібно мати політику, побудовану не за принципом залишкового фінансування, а за принципом пріоритетного фінансування закладів освіти в місті Києві", - зазначив Олександр Попов.

При цьому він запевнив, що порядок у використанні бюджетних коштів міста буде ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: ahatojii4 | Дата: 05.08.2010 | Коментарі (0)



Народний депутат України Леся Оробець вважає, що Міністерство освіти застосовує репресивні методи до керівників вищих навчальних закладів


"Репресії щодо політично небажаних керівників вищих закладів освіти набувають обертів. Ситуацію навколо Бориса Мокіна ще можна було назвати випадком, але після брутального й абсолютно нелогічного звільнення ректорів одразу двох провідних національних університетів доводиться констатувати появу сумної тенденції в кадровій політиці нинішнього керівника Міносв ... Читати далі »
Переглядів: 501 | Додав: ahatojii4 | Дата: 05.08.2010 | Коментарі (0)




Лідер партії "За Україну!" В’ячеслав Кириленко продовжує наполягати на тому,
що міністр освіти і науки Дмитро Табачник мусить бути відправлений у відставку

Про це він сказав виступаючи у Верховній Раді України. Зокрема, В’ячеслав Кириленко звернув увагу на останні "здобутки антиукраїнського міністра освіти".

"Перше – скасування держіспитів з української мови у ВУЗах, друге – скасування тестування з української мови в невипускних класах шкіл, третє – скасування обов’язковості зовнішнього оцінювання знань випускників шкіл державною мовою, четверте – курс на цензуруванн ... Читати далі »
Переглядів: 692 | Додав: ahatojii4 | Дата: 15.04.2010 | Коментарі (0)



Зміни до вступних умов, ухвалені міністром Дмитром Табачником,
завдають невиправної шкоди рівності доступу громадян до вищої освіти


Про це народний депутат України, заступник голови Єдиного Центру Леся Оробець, заявила журналістам, коментуючи зміни до умов прийому до вищих навчальних закладів за півтора місяці до вступної компанії.

"За фактом оприлюднення змін, що істотно посилюють ризики відновлення корупційних схем в освітній сфері, я звернулася до Генеральної прокуратури, СБУ та Національного антикорупційного комітету з вимогою захистити конституційні права гро ... Читати далі »
Переглядів: 716 | Додав: ahatojii4 | Дата: 12.04.2010 | Коментарі (0)






Народный депутат, заместитель главы партии "Единый Центр" Леся Оробец заявляет, что изменения условий вступления в высшие учебные заведения, принятые министром образования и науки Дмитрием Табачником, наносят непоправимый вред равенству доступа граждан к высшему образованию, передаёт УНИАН.
< ... Читати далі »
Переглядів: 868 | Додав: ahatojii4 | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)




Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт – єдиний з керівників українських вишів, який відкрито висловився проти призначення Дмитра Табачника на посаду міністра освіти і науки. Решта ректорів на останніх зборах минулого тижня всіляко засвідчували новому керівництву свою підтримку і критикували колишнього міністра . УНІАН звернувся по інтерв’ю до Сергія Квіта, щоб дізнатися, чому він протиставив себе колегам, чим загрожує введення вступних іспитів у вишах, яке майбутнє у ЗНО в країні і чи здатна «АнтиТабачна кампанія» щось змінити.


Наскільки мені ... Читати далі »
Переглядів: 848 | Додав: ahatojii4 | Дата: 30.03.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта