Субота, 20.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Головна » 2010 » Жовтень » 21 » Профспілка має намір провести 26 жовтня акцію протесту
09:42
Профспілка має намір провести 26 жовтня акцію протесту


26 жовтня Профспілка працівників освіти і науки України має намір провести в Києві всеукраїнську акцію протесту через недостатнє фінансування освітньої галузі


Про це 20 жовтня повідомив голова профспілки Леонід Сачков під час виступу на Форумі лідерів студентських профспілкових організацій, повідомляє УНІАН.

"Ми прийняли рішення провести це у канікулярний період – 26 жовтня, щоб мали можливість викладачі, вчителі, незайняті в аудиторіях, шкільних класах, приїхати у Київ", - сказав Л.Сачков.

Він повідомив, що вже створено робочу групу, якій доручено провести серію зустрічей і діалогів з представниками владних структур. На сьогодні, за інформацією Л.Сачкова, проведено зустріч офіційного уповноваженного групи у Міністерстві освіти і науки, у Комітеті Верховної Ради з питань науки та освіти, у Бюджетному комітеті ВР.

"Завтра вранці наша група йде на зустріч з урядом. Мораль нашої розмови – ми, аналізуючи попередні показники, які надійшли по бюджету 2011 року, які надійшли в обласні ради, не згодні з ними, тому що вони фактично залишають фінансувати освіту по залишковому принципу. Щоб бути точнішим, на 80% від потреби", - підкреслив Сачков.

"Ми ставимо питання таким чином: ми готові відтермінувати чи зупинити акцію (то вже вирішує колегіальний орган) на якийсь період за умови, що наші вимоги будуть почуті, щоб при формуванні бюджету на наступний рік були закладені такі кошти, які могли б виконати указ Президента", - сказав він.

Голова профспілки наголосив на нагальній необхідності виконання указу Президента "Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні" стосовно поетапного, починаючи з 2011 року, підвищення розмірів оплати праці педагогічних і науково-педагогічних працівників та приведення їх у відповідність із вимогами законодавства про освіту.

Також, голова профспілки акцентував увагу на необхідності поширення дії постанови Кабінету міністрів України від 5 жовтня 2009 року № 1130 на інших педагогічних працівників та встановленні базового окладу на рівні мінімальної заробітної плати.

За матеріалами: Освіта.ua

Категорія: Новини відділу освіти | Переглядів: 665 | Додав: ahatojii4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи
Новини МОН [76]
Новини відділу освіти [64]
Новини дошкілля [5]
Новини середньої освіти [72]
Новини ЗНО [86]
Новини вищої освіти [88]
Різне [54]
Цікава освіта [0]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта