П`ятниця, 19.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Головна » 2010 » Грудень » 20 » Новий ректор ДонНУ заявляє, що невідомі побили його дружину
22:19
Новий ректор ДонНУ заявляє, що невідомі побили його дружину
У Донецьку побито Тетяну Лев - дружину професора Юрія Лисенка, який 10 грудня переміг на виборах ректора Донецького національного університету


Як повідомив УНІАН Ю.Лисенко, його дружину, яка є проректором ДонНУ, побили невідомі біля під`їзду їхнього будинку ввечері 17 грудня.

"Це сталося вчора близько 9-ї години вечора біля під`їзду будинку. Двоє чоловіків, обличчя яких вона не розглянула, вдарили її кілька разів по голові, потім збили з ніг і стали бити вже лежачу", - сказав Ю.Лисенко.

Він повідомив, що нападники сказали його дружині: "Це тобі за чоловіка!" і втекли.

За словами Ю.Лисенка, медики поставили Т.Лев діагноз "струс мозку і забої". "Їй запропонували госпіталізацію, проте чесно сказали, що в даний момент у них немає умов, мало не в коридорі треба лежати. Ми відмовилися", - сказав Ю.Лисенко. Він відзначив, що лікарі погодилися, що Т.Лев повернеться додому, але якщо буде термінова необхідність – викличе "швидку".

"Зараз у неї нудота, блювота, викликатимемо лікаря, хоча сама вона боїться їхати до лікарні через велику слабкість. Вона тільки нещодавно вийшла з лікарні після хвороби", - додав Ю.Лисенко.

Він також повідомив, що в міліції факт побиття зафіксували. "Зараз ми з адвокатами подамо заяву до Київського райвідділу Донецька", - сказав Ю.Лисенко і заявив, що після події вимушений буде звернутися до преси, до громадськості, "щоб нас захистили". "Можливо, знаходитимемо власні засоби, щоб найняти охорону. Ну, це ж жах, що відбувається!", - сказав Ю.Лисенко.

Як повідомлялось раніше, 10 грудня конференція трудового колективу Донецького національного університету обрала для затвердження Міністерством освіти і науки, молоді і спорту на посаду ректора вишу Ю.Лисенко. 15 грудня міліція провела обшук у його квартирі.

17 грудня прес-служба прокуратури Донецької області повідомила, що в Донецькому національному університеті відбуваються слідчі дії, пов`язані з порушенням кримінальної справи про розтрату майна посадовцями вишу.

У прокуратурі пояснили, що 9 грудня на підставі заяви від чинного керівництва ДонНУ і матеріалів перевірки Державної служби з боротьби з економічними злочинами Головного управління МВС України в Донецькій області було порушено кримінальну справу за фактом розкрадання коштів в особливо великих розмірах і службової фальсифікації посадовцями вишу. Справу порушено за ч.5 ст.191 "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем" і ч.2 ст. 366 "Службова фальсифікація" Кримінального кодексу України.

При цьому прес-служба прокуратури області зазначила, що "за період, що перевіряється, жоден з кандидатів на пост ректора ДонНУ не мав відношення до фінансово-господарської діяльності вишу", і попросила "не пов`язувати факт порушення кримінальної справи з виборами ректора університету".

Водночас, працівники ДонНУ заявили, що пов’язують факт порушення кримінальної справи безпосередньо з виборами ректора університету, оскільки дружина обраного ректора Ю.Лисенка Т.Лев обіймає посаду проректора університету. Раніше вона була звільнена з посади наказом в.о. ректора Петра Єгорова, але судом поновлена на посаді.

За матеріалами: Освіта.ua

Категорія: Новини вищої освіти | Переглядів: 796 | Додав: ahatojii4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи
Новини МОН [76]
Новини відділу освіти [64]
Новини дошкілля [5]
Новини середньої освіти [72]
Новини ЗНО [86]
Новини вищої освіти [88]
Різне [54]
Цікава освіта [0]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта