Вівторок, 19.03.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань


Школярі готуються до зовнішнього незалежного оцінювання.

У київській школі №211 відбувся відкритий урок щодо переваг ЗНО 

15 жовтня 2010 року в приміщенні СШ № 211, що на Оболоні, Українська студентська спілка у рамках Інформаційної кампанії «Вступ без хабара!» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні провела відкритий урок для майбутніх абітурієнтів щодо переваг зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Урок було проведено з метою донесення інформації до учнів школи про ефективність ЗНО, зменшення корупції під час вступної кампанії в контексті необхідності подальшого системного впровадження ЗНО в Україні.

На відкритому уроці були присутні:
- начальник методичного відділу Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Галина Паньків;
- координатор проектів Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні Олександра Нідхем;
- експерт Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні Сергій Решетов.

Своїм досвідом складання ЗНО поділилися студенти Деренюга Олег (депутат студентського парламенту України, м.Миколаїв) та Марія Крючок (студентка Національного університету «Києво-Могилянська академія», м.Київ).

Начальник методичного відділу Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Галина Паньків розповіла про зміни, які відбудуться у 2011 році, наголосила на тому, що нормативно-правова база стосовно ЗНО наразі перебуває на стадії розробки. Також Галина Генріхівна закликала всіх школярів сумлінно навчатися, щоб скласти всі іспити на «відмінно».

Наприкінці відкритого уроку відбулася презентація відеоролику про ЗНО. (відеоролик створено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»).


Ролик можна переглянути тут: http://www.youtube.com/watch?v=quXV-IQxyHs





Наказ МОН №833 від 26.08.10 року


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 833 від 26 серпня 2010 року


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
17 вересня 2010 р.
за № 826/18121


Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних
досягнень осіб, які виявили бажання вступати
до вищих навчальних закладів України в 2011 році


Відповідно до Указів Президента України від 4 липня 2005 року №1013 "Про невідкладні заходи щодо забезпечення функціонування та розвитку освіти в Україні", від 20 березня 2008 року №244 "Про додаткові заходи щодо підвищення якості освіти в Україні", постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року №1095 "Деякі питання запровадження зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти" (із змінами) наказую:

1. Провести в 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України, з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької, іспанської.

2. Установити, що в 2011 році:
обов'язковим для всіх вступників до вищих навчальних закладів є зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури;
результати зовнішнього незалежного оцінювання зараховуються як вступні випробування до вищих навчальних закладів за освітньо-професійними програмами підготовки молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра, медичного та ветеринарно-медичного спрямування).

3. Українському центру оцінювання якості освіти (Лікарчук І.Л.):
забезпечити розроблення та укладання тестів з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської, англійської, німецької, французької, іспанської мов;
здійснити переклад тестів з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами.

4. Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О.В.):
до 1 жовтня 2010 року розробити та подати на затвердження Програму зовнішнього незалежного оцінювання з російської мови;
спільно з Українським центром оцінювання якості освіти (Лікарчук І.Л.) провести через засоби масової інформації роз'яснювальну роботу серед громадськості щодо порядку проведення в 2011 році державної підсумкової атестації в навчальних закладах системи загальної середньої освіти та проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

5. Департаменту вищої освіти (Болюбаш Я.Я.) спільно з Українським центром оцінювання якості освіти (Лікарчук І.Л.) провести через засоби масової інформації роз'яснювальну роботу серед громадськості щодо особливостей проведення вступної кампанії до вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації в 2011 році.

6. Українському центру оцінювання якості освіти (Лікарчук І.Л.) спільно з департаментом загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О.В.), департаментом вищої освіти (Болюбаш Я.Я.) під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень вступників до вищих навчальних закладів забезпечити дотримання принципів наступності та відповідності змісту тестових завдань програмам загальноосвітньої школи та вступних випробувань до вищих навчальних закладів.

7. Департаменту економіки та фінансування (Даниленко С.В.) під час формування пропозицій щодо фінансування в 2011 році бюджетної програми 2201470 "Здійснення зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Українським центром оцінювання якості освіти та його регіональними підрозділами" передбачити видатки на проведення зовнішнього незалежного оцінювання в повному обсязі.

8. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

9. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.


Міністр                                                                                                                                  Д.В.Табачник

Розділи
Новини МОН [76]
Новини відділу освіти [64]
Новини дошкілля [5]
Новини середньої освіти [72]
Новини ЗНО [86]
Новини вищої освіти [88]
Різне [54]
Цікава освіта [0]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта