Понеділок, 29.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Головна » 2010 » Вересень » 22 » Партія "За Україну!" пропонує припинити експерименти над дітьми
20:38
Партія "За Україну!" пропонує припинити експерименти над дітьми



Партія "За Україну!" оприлюднила текст заяви,
в якій пропонується відлучити від управління освітою міністра Дмитра Табачника


Минуло півроку від часу призначення на посаду міністра освіти й науки України Дмитра Табачника. Вже в день цього одіозного призначення партія "За Україну!" попереджала Януковича та коаліцію, що, вони нестимуть відповідальність за наслідки його антиосвітньої і антиукраїнської політики, зазначається в заяві.

В документі наводяться приклади освітньої політики Дмитра Табачника, зокрема зазначається, що дискредитується система вступу до вузів, нівелюється зовнішнє тестування, до вступної кампанії повертається корупція. Через оцінку так званих "середніх балів" замість знань за рік стало на 30% більше медалістів.

Також, у заяві партії йдеться про утискання української мови: "Скасовано іспити з української мови для бакалаврів, для вступу до аспірантури, для складання кандмінімуму. Є факти, що в деяких областях батьків змушують писати заяви про переведення учнів з українських класів в російські. Робиться все, щоб випускники не лише середньої, але й вищої школи не знали української мови. З підручників викидається правда про боротьбу українців за незалежність, цинічно перекручуються наукові дані й історичні факти".

В документі також зазначається, що вершиною непрофесіоналізму став прийнятий у липні закон, що всупереч Конституції, перетворив дошкільну освіту дітей від 5 років з права на обов’язок.

В партії підкреслюють, що закон є не лише протиправним, але й нереалістичним. Адже минулого навчального року, коли лише 57% дошкільнят відвідувало дитсадки, заповнюваність садків склала 108%, а у великих містах – ще вище. Як навчати решту 43% дітей у вщерть заповнених садочках? Що робити на селі, де до найближчого садочка – багато кілометрів? Що робити тим батькам, які вирішили виховувати дитину у сім’ї?

Зараз цей закон діє на папері, а в реальності нічого не змінилося. Десятки тисяч батьків у зв'язку з цим мимоволі стали порушниками законодавства, зазначають автори заяви.

В заяві повідомляється, що партія "За Україну!" внесла законопроект про відновлення норм закону "Про дошкільну освіту", що діяли до липня 2010 року, прийняття якого, на думку авторів, заспокоїть батьків і припинить експерименти над дітьми.

В заяві також наголошується, що чим швидше парламент відлучить від управління галуззю міністра Д.Табачника, тим краще буде для освіти і всієї України.


За матеріалами: Освіта.ua

Переглядів: 744 | Додав: ahatojii4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта