П`ятниця, 19.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Рейтинговий список найбільш резонансних освітянських подій у 2012 році


Шановні читачі! Вашій увазі пропонується замовлений матеріал, що повністю проплачений у рівних частинах міжнародними грандами та «певними силами». Автор, як завжди, висмоктує теми з пальця, підтасовуючи факти, та вводить у оману освітянський загал, поставивши собі за мету спотворювати інформацію про діяльність вищої освітянської установи деструктивним баченням подій і фактів.

Разом із тим наголошую, що не працюю ані на ЦРУ, ані на МІ-6, Моссад і навіть не є запроданцем ФСБ Росії.

А відтак, «позичивши в Сірка очі», починаю...

Якщо хтось скаже вам, що Міністерство освіти не дослуховується до громадськості чи не реагує на публікації у ЗМІ про свою діяльність – плюньте йому в очі. Ось позитивний приклад. У грудні минулого року сайт Освіта.ua оприлюднив свій рейтинг під назвою "Топ-10" найбільш резо ... Читати далі »
Переглядів: 812 | Додав: ahatojii4 | Дата: 11.01.2013 | Коментарі (0)

Українські першачки будуть робити фізичні вправи, вчитимуть іноземну і матимуть "уроки перебування на свіжому повітрі". Дмитро Табачник звітує про готовність шкіл працювати за новими стандартами


Українська початкова школа готова працювати за новими освітніми стандартами, які запроваджуються з 1 вересня. Про це заявив міністр освіти, науки, молоді і спорту Дмитро Табачник, підбиваючи підсумки засідання колегії Міносвіти.

Таким чином, із першого класу вивчатимуть іноземну мову, з другого вивчатимуть інформатику, зросте кількість годин фізкультури до трьох на тиждень, за які не ставитимуть оцінки, а також впроваджується урок "перебування на свіжому повітрі". Решта уроків буде мати дві "фіззарядкові паузи".

Загалом, 50 відсотків навчального навантаження, відповідно до нових стандартів, є обов’язковим, а решта предметів – "на розгляд педагогічних колективів", зауважив Дмит ... Читати далі »
Переглядів: 637 | Додав: ahatojii4 | Дата: 31.08.2012 | Коментарі (0)





Дітей, які використовують русизми в українській мові, потрібно карати, заявила член ВО "Свобода",
депутат Львівської облради Ірина Фаріон


Таким чином вона прокоментувала журналістам інформацію про те, що в скаутській організації "Пласт" дітей змушують присідати за русизми.

Як повідомлялося, "зарядку" за русизми вперше ввели цьог ... Читати далі »
Переглядів: 792 | Додав: ahatojii4 | Дата: 28.11.2010 | Коментарі (0)





Народний депутат, голова парламентського підкомітету з питань базової освіти Леся Оробець відповіла на запитання УНІАН

Пані Лесю, ви неодноразово критикували Міносвіти за правки, внесені в квітні цього року до вступних правил за ініціативою Дмитра Табачника. Як ви оцінюєте Умови прийому до вищих навчальних закладів у 2011 році?

Якщо йдеться про їх корупційний потенціал, то високо. На 11 балів за шкільною шкалою. До максимальної оцінки Міносвіти не дотягн ... Читати далі »
Переглядів: 826 | Додав: ahatojii4 | Дата: 06.11.2010 | Коментарі (0)



Наразі з'явилися свідчення того, що міністр освіти та науки Дмитро Табачник починає набридати теперішній українській владі.



Про це в інтерв'ю українському часопису повідомив почесний президент Національного університету Києво-Могилянська академія В'ячеслав Брюховецький.

Як нагадав Брюховецький, Президент України Віктор Янукович скасував напрацьовані Табачником нові правила оплати у вишах. "Він (Табачник-ред.) намагається урвати де тільки можна, а тим часом демагогічно вішає соціальну справедливість. Є вже багато симптомів, що Табачнику недовго сидіти в кріслі міністра. Інше питання — хто буде далі”, - сказав він.

... Читати далі »

Переглядів: 737 | Додав: ahatojii4 | Дата: 24.10.2010 | Коментарі (0)



Арсеній Яценюк підкреслив, що після прийняття нового закону про Кабінет міністрів, президент отримав право скасувати незаконну постанову Кабміну про введення платних послуг у навчальних закладах


У вівторок на прес-конференції А.Яценюк нагадав, що звернувся до генерального прокурора із депутатським запитом для перевірки законності виданої Кабміном постанови про платні послуги в вузах.

"Сьогодні я звертаюся до президента. Шановний пане президенте, ви живете в рамках нової Конституції, за якою маєте всі права. Згідно зі статтею 106 Конституції України, президент має право особисто скасувати будь-яке рішення Кабінету міністрів, зокрема й рішення щодо введення платних послуг для с ... Читати далі »
Переглядів: 973 | Додав: ahatojii4 | Дата: 13.10.2010 | Коментарі (0)




Освітяни області скаржаться, що через небажання вступати до Партії регіонів звільняють керівників шкіл



Про факти звільнень за політичною ознакою заявляє і місцева опозиція. Натомість, чиновники з управління освіти таку інформацію категорично заперечують, передає Радіо Свобода.

Заступник директора Смирнівського навчально-виховного комплексу Лозівської райради Лариса Кохан запевняє, що заяву про звільнення написала сама.

За її словами, вона просто не стала чекати, коли її особисто попросять змінити політичні уподобання. Вчителька української мови та літератури, яку в 2009-му удостоїли звання "Учитель року", сьогодні є представником опозиційної до влади політичної сили. Каже, в школі, де працює, адміністративний тиск дуже відчутний, ... Читати далі »
Переглядів: 853 | Додав: ahatojii4 | Дата: 06.10.2010 | Коментарі (0)


Лідер партії "За Україну!" В’ячеслав Кириленко закликав представників інтелігенції звернутися до президента Януковича з вимогою звільнити міністра Табачника


Про це він заявив, виступаючи на парламентських слуханнях "Стратегія гуманітарної політики сучасної України".

"Сім місяців Дмитро Табачник невпинно руйнує українську освіту", - наголошує Кириленко.

"Його діяльність сконцентрована по трьох основних напрямках: повернення максимально непрозорих і корумпованих схем в українській освіті, знищення української мови і національної ідентичності, знищення будь-яких кроків, які ведуть українську освіту від радянсько-російської моделі до європейської".

"Руйнується система в ... Читати далі »
Переглядів: 613 | Додав: ahatojii4 | Дата: 06.10.2010 | Коментарі (0)




Без реформи освіти в Україні не з'явиться нова політична й економічна еліта, здатна вирішити всі проблеми в країні


Упевненість у цьому висловив лідер політичної партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що в Україні повністю відсутній зв'язок між ринком праці та спеціальностями, за якими готують навчальні заклади за бюджетні гроші.

"Тіль ... Читати далі »
Переглядів: 732 | Додав: ahatojii4 | Дата: 30.09.2010 | Коментарі (0)




Президент України Віктор Янукович взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників освіти

Вітаючи освітян з професійним святом, Глава держави сказав: "Кожному з вас доля визначила найсвятішу професію на землі – вчити, наставляти, передавати від покоління до покоління естафету знань, умінь, навичок... Без вас неможливе економічне благополуччя нашої держави, інтелектуальне збагачення ... Читати далі »
Переглядів: 749 | Додав: ahatojii4 | Дата: 30.09.2010 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 7 8 »
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта