П`ятниця, 29.03.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Родина » Відпочинок » Скоро канікули: вибираємо мовну школу для дитини
Скоро канікули: вибираємо мовну школу для дитини
ahatojii4Дата: Понеділок, 22.03.2010, 11:41 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 24
Репутація: 32767
Статус: Offline
До літніх канікул ще маса часу, а батьки багатьох школярів вже планують, коли і куди відправити дітей

Досвідчені батьки вже знають: хочеш знайти прийнятний варіант за ціною і якістю - плануй і бронюй путівку для дитини ранньою весною або хоча б у квітні. До травня найбільш цікаві і недорогі тури в дитячі та підліткові міжнародні табори і мовні школи, як правило, розкуповують. Популярністю користуються морські країни - Мальта, Іспанія, Туреччина, де можна поєднати навчання з гарним відпочинком, а також Великобританія і Франція, що славляться класичною системою викладання.

Є чимало таборів для дітей і підлітків, які працюють цілий рік при мовних школах і приймають школярів не тільки під час літніх, але на осінні, зимові та весняні канікули.

Весняні заїзди починаються на початку березня (з 1-5 березня) і закінчуються в 20-х числах квітня. Пов'язано це з тим, що навіть у межах однієї країни в різних регіонах шкільні канікули не завжди збігаються і можуть починатися-закінчуватися в різний час, тому в міжсезоння немає чітких дат заїздів, діти прибувають індивідуально. Стандартна тривалість - два тижні, за бажанням і за доплату можна відправити чадо і на три тижні. Очевидні плюси весняного відпочинку-навчання в мовних таборах в тому, що дитина може змінити обстановку, відпочити, поспілкуватися з однолітками, і, зрозуміло, в ціні, яка в середньому на 25-30% нижче, ніж влітку.

Важливо й те, що ваш школяр ще весь у навчальному процесі, і у нього є прекрасна можливість застосувати свої свіжі знання на практиці. Тим, хто поки не практикував подібні варіанти канікул, варто взяти на замітку цю інформацію: зараз весна, літо попереду, а за ним за традицією прийдуть осінь і зима зі своїми сезонними канікулами.

Куди приведе мова Шекспіра

Багато хто переконаний, що краще за все англійської мови навчають у Англії, Ірландії та Шотландії. Це так, і з цим не посперечаєшся. Як і з тим, що вчити англійську на берегах Туманного Альбіону дуже і дуже дорого. Навчання у Великобританії і, зокрема в Англії, має ряд цінних особливостей: більш ніж 200-річний досвід викладання англійської мови як іноземної, класична мова в середовищі її носіїв, можливість познайомитися з цікавою історією країни, її пам'ятками, музеями та архітектурою. За все це, власне, і доводиться платити великі гроші. Бюджетних варіантів у програмах приватних шкіл та університетських мовних центрів мало - щоб їх знайти, доведеться неабияк постаратися. Здешевіти поїздку можна, якщо піти шляхом проживання в сім'ї, а не в студентській резиденції. Батьки з дітьми 7-11 років можуть вибрати програму, коли англійська родина приймає дитину з одним з батьків. Якщо ж ви все-таки за те, щоб відправити сина чи доньку відпочивати і вчитися в колі однолітків, ваше завдання - вибрати правильний варіант.

Хоча програми відпочинку та навчання у більшості мовних таборів і шкіл схожі: до обіду діти вчать мову, а після - беруть участь у різних спортивних і культурних заходах. Увечері - конкурси, шоу-програми та дискотеки. У вихідні дітей вивозять на екскурсії. У таборах, як правило, є викладачі музики, живопису, танцю, тренери з тенісу, плавання, верхової їзди, гольфа, футболу та інших видів спорту, якими ваша дитина може займатися за додаткову плату. Британські дитячі та підліткові табори зазвичай розташовані в тихих, милих передмістях, що потопають у зелені парків і садів, тому найчистіше повітря, ранкова свіжість і спів пташок тут гарантовані.

Коли ж фінансова складова виходить на перше місце, варто подивитися в сторону інших берегів і островів - Мальти або Кіпру, де у викладанні англійської для іноземців дотримуються класичних англійських традицій і суворих правил. Обидва острови довгий час були англійськими колоніями, а тому англомовних людей тут не бракує, та й британський вплив відчувається в культурі, способі життя і системі освіти. Ціни на навчання приблизно на 30-35% нижче, ніж у Великобританії. Освіта на Мальті - це повністю англійська система (середземноморський острів належав британській короні 160 років), яка заслужено одержала міжнародне визнання і практично ідеальна за співвідношенням ціни і якості. Вчитися на острові можна в будь-який час року, але великою популярністю користуються саме літні дитячі табори з вивченням англійської мови, де з дітьми та підлітками займаються молоді, енергійні викладачі.

Мовні школи Кіпру пропонують великий вибір курсів англійської мови для студентів від 16 років: стандартні й інтенсивні, підготовка до здачі міжнародних іспитів або вступу до університетів Кіпру. Для школярів тут багато літніх міжнародних таборів, де успішно поєднуються навчальні програми, розваги і спорт.

М'який клімат, яскраве сонце, чисте повітря і морська вода, поза сумнівом, підуть на користь виснаженому довгою холодною зимою і непомірними навантаженнями в школі дитячому зростаючому організму.

Гарні міжнародні мовні школи та центри, що спеціалізуються на мові Вільяма Шекспіра і Оскара Уайльда, є також в Швейцарії, Іспанії, Німеччини, Італії та Фінляндії.

Американську англійську вивчають відповідно в США і Канаді. Не варто скидати з рахунків і такі англомовні країни, як Австралію і Нову Зеландію. Головний козир Зеленого континенту і його сусідньої острівної держави - високий рівень викладання при відносно невисокій вартості життя і навчання в порівнянні з тими ж Англією чи Ірландією. Правда, квиток на літак дуже дорогий, але якщо у якої-небудь авіакомпанії знайти спецпропозиції, скористатися спецтарифами або шкільної знижкою, то на дорозі можна заощадити 20-30%.

Англійській мові в Австралії навчають у приватних мовних школах, а також в мовних центрах при коледжах, інститутах та університетах. Дітей тут чекають цікаві навчальні програми, поєднані з унікальним дозвіллям і пригодами. Враження від поїздки залишаться незабутні, адже чого варте побачити в дикій природі живого кенгуру або коалу, або поспілкуватися з справжніми аборигенами.

Європа на будь-який смак

Що стосується інших мов, то тут вже кожен вибирає, що називається, на смак і виходячи зі своїх життєвих обставин. На другому місці з популярності вивчення йдуть німецька та французька мови, за ними з великим відривом - іспанська. Хоча останнім часом красива, життєлюбна і енергійна мова Сервантеса та Гарсіа Лорки стає все більш популярною. В Іспанії працює багато міжнародних мовних центрів і шкіл, в яких є спеціальні програми для дітей і підлітків, а також літні та зимові мовні табори, розташовані в основному, в курортних зонах. Навчання в цій країні дає чудову можливість не тільки підвищити рівень володіння іспанською, але й чудово відпочити. Чудовий клімат, яскраве сонце, тепле море, багата культурна спадщина, смачна національна їжа і нескінченна фієста розваг чекають тут будь-якого туриста.

В Іспанії можна вивчати іспанську, англійську та французьку мови в приватних і університетських мовних школах, лінгвістичних центрах в Мадриді, Барселоні, Валенсії, Гранаді, Севільї та інших містах, а також на Середземноморському або Атлантичному узбережжі (в Аліканте, Марбельї, Малазі), на півночі країни, в Галісії - на узбережжі Біскайської затоки. Іспанські мовні школи пропонують різні програми - від стандартних і інтенсивів до спеціальних курсів, де поєднується вивчення мови з фламенко, спортом. 60% студентів дитячих таборів - це іспанські діти та підлітки, що просто ідеально для повного занурення в мовне середовище.

Дітей-франкофонів чекають береги Сени і Луари. Французьку мову викладають на короткострокових (від двох тижнів) і стандартних курсах для вдосконалення розмовної практики. Школи пропонують різноманітні курси - загальний, інтенсив, підготовка до міжнародних іспитів. У шкільних мовних таборах поєднують навчання та відпочинок, заняття спортом і екскурсії. Якщо ви налаштовані дати своїй дитині освіту у Франції, то знайте: французькі середні школи приймають дітей з 12 років.

Німецьку мову краще вивчати в Німеччині, Австрії та Швейцарії. У Німеччині мовні школи є в багатьох старовинних містах. Тут можна знайти класичні мовні курси та спеціалізовані програми, є довгострокові, розраховані на тих, хто планує вступати до німецьких вузів. Літні та зимові дитячі табори пропонують різні канікулярні курси німецької мови, популярність яких зростає. Не менш затребувані курси німецької для дітей і в Австрії. У альпійській країні гірськолижних курортів, найчистіших озер, воду з яких можна пити, і нескінченних фестивалів класичної музики будуть раді будь-якому гостю - навіть з нульовим рівнем володіння німецькою. Заняття чергуються зі спортивними заходами та екскурсіями.

Окремо на карті освітнього туризму варто відзначити Швейцарію, де можна успішно вивчати не тільки німецьку, але й французьку, іспанську, італійську і, зрозуміло, англійську. У Швейцарії використовують методики викладання і прийоми виховання, що відрізняються від прийнятих, наприклад, у Великобританії. На перше місце тут ставлять розвиток творчих здібностей учня, персональну увагу та індивідуальний підхід гарантовано кожному студенту, а дітям особливо. Будь-яка програма передбачає вивчення двох мов, крім тої, на якій ведеться навчання. Додайте до цього прекрасний клімат, вражаючої краси природу, комфортні умови проживання в затишних пансіонах і повну безпеку. Правда, стоїть швейцарський відпочинок дорого, ціни на тури в літні мовні табори для дітей, розташовані в мальовничих околицях Женеви, Цюріха та Лозанни, такі ж високі, як і ті, що знаходяться недалеко від Лондона, Кембриджа чи Дубліна. Тільки там ціни в англійських фунтах, а тут - у швейцарських франках.

 
Форум » Родина » Відпочинок » Скоро канікули: вибираємо мовну школу для дитини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта