П`ятниця, 29.03.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Родина » Актуально » Батьки будуть платити по 3 000 грн за електронні підручники
Батьки будуть платити по 3 000 грн за електронні підручники
ahatojii4Дата: Понеділок, 15.03.2010, 09:06 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 24
Репутація: 32767
Статус: Offline
У ногу з НТП крокує й Міністерство освіти і науки України - то збільшує терміни навчання в школах, то реалізує нові задачі у навчанні, розробляючи навчальні плани та програми для школярів. Останнім нововведенням Міносвіти стала робота над створенням і запровадженням в освітній процес "підручника майбутнього" - шкільного електронного підручника. Цікаво, чиновники США заявили, що тільки в 2012 році їх школярі почнуть навчатися за електронними книгами. А оскільки в Україні "піксельні" підручники випробовуватимуть вже в новому навчальному році, то вийде, що ми хоч у чомусь, але перегнали Америку!

Що ж це за чудо техніки таке? Це результат спільного проекту Інституту інноваційних технологій МОН, а також державного спеціалізованого видавництва "Освіта" та ВД "МОСТ паблішинг". На думку розробників, такий підручник є єдиним із існуючих сучасних пристроїв, що мають навчальну мету, тому що містить текстовий та графічний редактори, а також допоміжні програми (словники, посилання), корисні для школярів. "А для вчителя це найкращий посібник для підготовки і проведення уроків", - вважає педагог, заступник директора Українського коледжу ім. В.А. Сухомлинського Т. Хайруліна.

 
Форум » Родина » Актуально » Батьки будуть платити по 3 000 грн за електронні підручники
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта