Середа, 24.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Головна » 2010 » Вересень » 15 » В МОН відбулась установча конференція
05:33
В МОН відбулась установча конференція

В МОН відбулась установча конференція міжнародного проекту
"Створення підґрунтя для реформування системи закладів соціальної реабілітації для неповнолітніх правопорушників, котрі не досягли віку кримінальної відповідальності в Україні"


13 вересня 2010 року у Міністерстві освіти і науки проведено установчу конференцію в рамках міжнародного проекту "Створення підґрунтя для реформування системи закладів соціальної реабілітації для неповнолітніх правопорушників, котрі не досягли віку кримінальної відповідальності в Україні", ініційованого Всеукраїнською Фундацією "Захист Прав Дітей" за участі експертів Королівства Нідерландів. 

У роботі конференції взяли участь представники судової гілки влади, прокуратури, правоохоронних органів, міжнародних фондів, закладів соціальної реабілітації, центрів практичної психології та соціальної роботи.

Зарубіжну делегацію представляли Рож'є ван Тоорен, другий секретар Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Алоїз ван Рест, директор Нідерландської секції Міжнародної організації "Міжнародний захист Дітей", Манон Ейгенраам, координатор проекту, Пітер ван дер Лаан, член експертної групи.

У виступі Перший заступник Міністра Борис Жебровський особливу увагу звернув на важливість організації профілактичної роботи з дітьми з девіантною поведінкою та роз'яснювальної роботи з батьками, бо саме роль сім'ї має бути провідною у вихованні дитини. Разом з тим, було приділено увагу необхідності внесення змін до законодавства України щодо комплектування загальноосвітніх шкіл соціальної реабілітації. Водночас, визначено важливість обміну досвідом з питань організації роботи з дітьми з девіантною поведінкою між Україною та Королівством Нідерландів.

Керівник проекту Євгенія Павлова презентувала міжнародний проект "Створення підґрунтя для реформування системи закладів соціальної реабілітації для неповнолітніх правопорушників, котрі не досягли віку кримінальної відповідальності в Україні", визначивши провідними завданнями внесення змін до українського законодавства з питань діяльності закладів соціальної реабілітації та впровадження міжнародного досвіду з питань роботи з дітьми з девіантною поведінкою.

Представники зарубіжної делегації обмінялися досвідом роботи, напрацьованим у Нідерландах. Особливу увагу вони акцентували на важливості соціального захисту дітей, профілактиці виникнення правопорушень серед неповнолітніх та роботі з батьками.

Із сучасним станом та проблемами функціонування системи закладів соціальної реабілітації учасників конференції ознайомила начальник відділу освіти осіб з особливими потребами департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Віра Шинкаренко.

Координаційною групою були обговорені аспекти організаційної діяльності щодо реалізації проекту.

Категорія: Новини МОН | Переглядів: 716 | Додав: ahatojii4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи
Новини МОН [76]
Новини відділу освіти [64]
Новини дошкілля [5]
Новини середньої освіти [72]
Новини ЗНО [86]
Новини вищої освіти [88]
Різне [54]
Цікава освіта [0]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта