Субота, 20.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Головна » 2010 » Листопад » 4 » Дошкільний працівник є центральною постаттю у процесі формування особистості - учасники прес-конференції
21:13
Дошкільний працівник є центральною постаттю у процесі формування особистості - учасники прес-конференції

Дошкільна освіта є дуже важливою ланкою у формуванні особистості кожної людини. Адже саме в перші п'ять років життя закладається 95 відсотків підвалин, на яких формується майбутній характер. Про те, як підготувати вихованців дитячого садка до входження в непростий навколишній світ, йшла мова на прес-конференції в УКРІНФОРМі "Стан сучасної дошкільної освіти і престижність професії дошкільного працівника". 

Учасники зібрання - головний редактор редакції всеукраїнських видань "Дитячий садок" видавництва "Шкільний світ" Тетяна Вороніна, заступник директора Педагогічного інституту Київського університету ім. Бориса Грінченка Ганна Бєлєнька, заступник директора Інституту післядипломної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка Олександр Кочерга, провідний науковий співробітник лабораторії дошкільника Інституту психології ім. Григорія Костюка АПН України Світлана Ладивір, директорка київського дошкільного навчального закладу N 444 Людмила Матвєєва - поділилися своїм баченням розвитку дошкільної освіти в Україні.

Будь-яка людина, яка стикається з дітьми, свідомо чи опоредковано стає їхнім наставником і вихователем. Проте центральною постаттю у цьому процесі залишається вихователь дошкільного закладу, зазначила психолог Світлана Ладивір. І від того, наскільки авторитетною фігурою для дитини є вихователь, значною мірою залежить її подальше місце в суспільстві. "Маленька людина - це цілий Всесвіт, який треба любити, знати і вивчати", - підкреслила психолог. Тому й не дивно, зауважила вона, що у цій галузі, попри мізерну зарплатню і переповнені групи, залишаються працювати самовіддані люди, справжні фанати виховної справи.

Учасники зібрання наголошували, що настав час для підняття престижу професії дошкільного працівника. Тому великі сподівання вони покладають на завтрашній І Всеукраїнський з'їзд педагогічних працівників дошкільної освіти, який, на їхнє переконання, зможе вирішити багато проблем дошкільного виховання.

Віктор Чухліб, КИЇВ.

За матеріалами: УКРІНФОРМ
Категорія: Різне | Переглядів: 717 | Додав: ahatojii4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи
Новини МОН [76]
Новини відділу освіти [64]
Новини дошкілля [5]
Новини середньої освіти [72]
Новини ЗНО [86]
Новини вищої освіти [88]
Різне [54]
Цікава освіта [0]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта