Субота, 20.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Головна » 2010 » Вересень » 14 » Як показує практика, на високій посаді може опинитися ксенофоб, - С.Головатий
21:24
Як показує практика, на високій посаді може опинитися ксенофоб, - С.Головатий


Народний депутат від Партії Регіонів Сергій Головатий звинуватив міністра освіти Дмитра Табачника в намірі відібрати в українців історію, мову та світогляд

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Головатий упевнений, що ксенофобія у владі, яка, на його переконання, проявляється у міністра освіти і науки Дмитра Табачника, це тимчасове явище, оскільки в українців ніхто не зможе відібрати право на свою історію, мову та національний світогляд, таку думку він висловив в статті оприлюдненій на сайті Інтернет-видання ГЛАВКОМ.

"Як показує практика, на високій посаді може опинитися ксенофоб, який запровадив політику боротьби з етнічними українцями та з усім українським в Україні. Причому мотивує це сам і за допомогою своїх соратників, що, бачте, в нього такий особистий погляд на все українське", - засудив дії міністра Головатий.

"Але, якщо "особистий", то дотримуйся його в приватному житті, але не на державній посаді і не за громадські кошти народу, який століттями боровся за свою - українську - державу, за свою - українську - культуру, за свою - українську - мову", - переконаний депутат.

"І все це цьому - українському - народу було дано Природою, Богом, так само як і іншим народам. Тому й не цинікам і ксенофобам забирати природне, що належить людині від народження. Бо у народу і кожного українця є природне право захищати себе в будь-який спосіб за збереження своїх природних прав. Право на таку боротьбу також надано кожному українцю Природою, тобто - Богом", - відзначив політик.

Він також вважає, що таке явище, як ксенофобія у владі - "це тимчасово, тому що це помилка".

"І помилка не Природи, а людини. Тобто тих, хто пропонував і ухвалював таке політичне рішення (про призначення ксенофоба). Всім відомо: будь-який тиск за законами фізики викликає протидію. І цьому також буде протидія!" - зазначив Головатий.

"Таке українофобське явище, як Табачник, має засудити кожен українець етнічного походження, кожна людина, яка народилася і живе на своїй рідній землі. У нас ніхто не може забрати права на нашу історію, мову, культуру і національний світогляд. Це наше природне право. Зараз приходять люди і намагаються це відібрати, впливати, як століттями тут впливала інша політична культура - євразійська, якою б вона не була - чи царським абсолютизмом або комуністичним тоталітаризмом. Але навіть за кілька років перебування на посаді одного українофоба навряд чи вдасться знищити в українців почуття українця, який усвідомлює себе частиною не євразійської культури, а суть європейської цивілізації. А таких - мільйони, мільйони і мільйони...", - додав Головатий.


За матеріалами: Glavcom.ua

Переглядів: 555 | Додав: ahatojii4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта