Середа, 24.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Головна » 2010 » Вересень » 24 » Буду ініціювати перед коаліцією питання зняття Табачника з посади, - депутат ПР
05:59
Буду ініціювати перед коаліцією питання зняття Табачника з посади, - депутат ПР



Народний депутат Петро Писарчук, голова ЛОО Партії регіонів, запевнив, що буде ініціювати відставку Табачника з посади Міністра освіти і науки України

"Я, як народний депутат України, буду ініціювати перед коаліцією питання зняття Дмитра Табачника із займаної посади", - про це заявив, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, коментуючи останню публікацію міністра освіти в тижневику "2000" під назвою "Духовна капітуляція націоналістів", повідомляє ЗІК.

"Практично на кожній зустрічі з виборцями мені доводиться відповідати на одне і те ж запитання: чому Партія регіонів не відмежується від принизливих для галичан заяв Д.Табачника. Хочу відразу заявити, що наскільки мені відомо, Табачник не має повноважень від З’їзду чи Політради Партії регіонів бути її ідеологом. Тому чергові злобні випади цього товариша на адресу галичан були б його приватною справою, якби він не обіймав високу державну посаду", – пояснює Писарчук.

За його словами, далеко не всі галичани підтримують ідеологію Тягнибока чи Андруховича, але в одному вони єдині – в несприйнятті поглядів Табачника.

"Даремно Дмитро Володимирович намагається підібрати аргументи для приниження Львова, адже його український дух не зламали впродовж багатьох віків набагато потужніші колонізатори", - зазначив депутат.

"Я як народний депутат України буду ініціювати перед коаліцією питання зняття Табачника із займаної посади", – запевнив Писарчук.

Зазначимо, що це не перша критика, яка останнім часом лунає на адресу міністра освіти і науки Дмитра Табачника від своїх однопартійців. Минулого тижня народний депутат від Партії Регіонів Сергій Головатий звинуватив міністра освіти і науки в намірі відібрати в українців історію, мову та світогляд.

"Як показує практика, на високій посаді може опинитися ксенофоб, який запровадив політику боротьби з етнічними українцями та з усім українським в Україні. Причому мотивує це сам і за допомогою своїх соратників, що, бачте, в нього такий особистий погляд на все українське", - засудив дії міністра Головатий.

Як повідомлялося раніше, останнім часом зростає хвиля невдоволення діями Д.Табачника на посаді міністра освіти і науки, з боку опозиційних політичних партій.

Зокрема Партія "За Україну!" оприлюднила текст заяви, в якій пропонується відлучити від управління освітою діючого міністра.

Ю.Тимошенко заявила про те, що фракція БЮТ в парламенті буде вимагати відставки Табачника через його антиукраїнську політику міністра.

А координатор напрямку "Суспільство знань" Уряду Змін Л.Гриневич висловила переконання, що посаду міністра освіти та науки не може обіймати людина, яка не любить цю країну і не вважає її самодостатньою.

Стурбованість діяльністю міністра Дмитра Табачника, під час візиту Президента В.Януковича до Сполучених штатів, також висловив Український конгресовий комітет Америки.

Довідка:

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник опублікував статтю під назвою «Духовна капітуляція націоналістів». Стаття вийшла в тижневику «2000», у випуску №37 (525) 17-23 вересня. На початку Табачник критикує опозицію, яка, за його словами, «зробила ставку на радикальний націоналізм, а радикальні націоналісти настільки скомпрометували себе під час ющенківської п’ятирічки, що їх повернення у владу в доступній для огляду перспективі, в умовах збереження територіальної і політичної єдності української держави, неможливе».

При цьому Табачник пише, що нашим націоналістам все одно – чи буде влада називатися радянською, українською, «новим порядком» або «загальноєвропейським домом».

«Розуміючи, що ніякі маніпуляції з виборчим законодавством, крім хіба що заборони на участь у виборах всім, хто не розділяє древньоукровських донеандертальских поглядів на політику, історію і культуру народу України, не допоможуть, вони повільно, але вірно приходять до думки, що раз вже неможливо правити «від Сяну до Дону», то варто спробувати зберегти за собою печерний заповідник націоналізму від Карпат до Збруча. Деякі пропонують ще й Київ прихопити, але найбільш кмітливі розуміють, що не по «Сеньке шапка». Мільйонам втікачів-прибульців з псевдо-П’ємонту просто нічого буде їсти і ніде буде працювати в мегаполісі, якщо з нього підуть офіси донецьких, дніпропетровських, харківських, запорізьких, одеських, кримських та інших компаній. Окремо взята провінція не в змозі прогодувати і привести в порядок навіть Львів, куди вже їй до Києва», – заявляє міністр освіти.


За матеріалами: Освіта.ua

Переглядів: 535 | Додав: ahatojii4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта