Субота, 30.03.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань
Головна » 2010 » Березень » 15 » АнтиТабачна Кампанія набирає обертів
14:23
АнтиТабачна Кампанія набирає обертів



У Львові розпочалась активна кампанія української молоді за звільнення Дмитра ТАБАЧНИКА з посади Міністра освіти України. Кампанія стартувала флеш-мобом, спрямованим на перелом нав’язуваних Табачником стереотипів про галичан.


Як переконують організатори акції із Молодіжного націоналістичного конгресу (МНК), призначення Табачника міністром освіти викликало негативну реакцію та спротив української громади. За їхніми словами це загрожує гальмуванням процесу становлення якісної української освіти, придушуванням української мови у навчальних закладах та необ’єктивним поданням історії України. Акції протесту окрім Львова уже відбулись у Тернополі, Херсоні та Києві.

Так, зранку, на площі перед Львівським університетом ім.. І.Франка молодь почала збиратися біля символічного «Пункту прийому радянської макулатури», куди всі охочі могли принести книги з історії СРСР, КПРС, праці Леніна, Маркса та іншу ідеологічну радянську літературу. Зібрані у ході акції книжки було вирішено не спалювати, як це раніше планувалось, а здати їх на макулатуру, щоб пізніше вони отримали нове життя. З їхнього паперу планують виготовити книжки на українській мові.

– Ми, українська молодь, у своїй боротьбі відмовляємось користуватися методами, які використовували нацисти та інші тоталітарні режими. Тож не знаю скільки зараз коштує кілограм макулатури, але це лише початок, - заявив Андрій БЕНЬ, Голова ЛОО МНК, один з організаторів дійства.

Як переконують організатори, АнтиТабачна Кампанія є всеукраїнською молодіжною ініціативою і закликає свідому молодь до спільної боротьби на захист якісної української освіти.

– Пан Табачник прагне нав’язати українському суспільству думку про те, що галичани «практично не мають нічого спільного з народом Великої України» та пропагують ідеї нацизму. Даною акцією ми прагнемо привернути увагу до протилежного. Тож вимагаємо припинити подібні неправдиві заяви про галичан, що сприяють розколу України та нагнітанню ворожнечі в українському суспільстві, - додав Андрій Бень.

За його словами, молодь із різних навчальних закладів Львова готова протестувати до тих пір, допоки Дмитро Табачник не буде звільнений з посади. На запитання журналістів чи не боїться він репресій з боку влади, він відповів що «готовий до боротьби»














По матеріалам: Медіастар


Переглядів: 671 | Додав: ahatojii4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта