Четвер, 25.04.2024
Навчання на Старобільщині
Мы рады приветствовать вас на нашем сайте (https://ad.admitad.com/g/apbquwoviz1419910650fbdf0436a5/)
Основне меню сайту
Авторизація
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Полезная информация
Rozetka UA
Отримати бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Защитный код

Бонус надається сервісом www.wmcasher.ru

Обмен WebMoney
  Отдадите:  
  Получите:  
мониторинг обменников
Цікаві речі
Блок корисних посилань



Народний депутат України, один із лідерів Єдиного Центру Леся Оробець прокоментувала журналістам останню прес-конференцію в міністра освіти


"Напередодні вчительського свята Дмитро Табачник продемонстрував, що кероване ним Міністерство освіти й науки не має адекватних відповідей не лише на виклики освітянського сьогодення, але й ключові запитання громадськості", - наголосила Л.Оробець.

За оцінкою політика, урядовець так і не зумів надати переконливих обґрунтувань низки резонансних рішень влади.

"Зокрема, пан Табачник не відповів, як скоро школа отримає новий штатний розпис у зв’язку з упровадженням 11-річки. Так само не зміг пояснити причин того, чому з липня 2010 року в Донецькому національному університеті досі не оголошено виб ... Читати далі »
Переглядів: 581 | Додав: ahatojii4 | Дата: 30.09.2010 | Коментарі (0)





Попри сподівання експертів на зменшення у 2011 році "блатних" і пільгових категорій їх коло
Міносвіти планує лише розширити

Найцікавішою серед них може стати категорія вступників, яким у даному навчальному році вдалося нашкребти грошенят на "довузівську" підготовку.

Цьогорічна вступна кампанія лишила по собі сумні згадки про колосальні черги, бюрократичний х ... Читати далі »
Переглядів: 766 | Додав: ahatojii4 | Дата: 28.09.2010 | Коментарі (0)





Український конгресовий комітет Америки обурений тим, що Віктор Янукович не відреагував на їхню вимогу звільнити міністра освіти Дмитра Табачника

Про це йдеться у листі Українського конгресового комітету Америки до президента України за підписом президента комітету Тамари Олексій та секретаря Марійки Дупляк, повідомляє "Українська правда".

Зокрема в листі комітету зазначається: "Десятиліттями антиукраїнська радянська пропаганда спотворювала історію України. Сьогодні мініст ... Читати далі »
Переглядів: 562 | Додав: ahatojii4 | Дата: 24.09.2010 | Коментарі (0)




Народний депутат Петро Писарчук, голова ЛОО Партії регіонів, запевнив, що буде ініціювати відставку Табачника з посади Міністра освіти і науки України

"Я, як народний депутат України, буду ініціювати перед коаліцією питання зняття Дмитра Табачника із займаної посади", - про це заявив, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, коментуючи останню публікацію міністра освіти в тижневику "2000" під назвою "Духовна капітуляція націоналістів", повідомляє ЗІК.

"Практично на кожній зустрічі з виборцями мені доводиться відповідати на одне і те ж за ... Читати далі »
Переглядів: 535 | Додав: ahatojii4 | Дата: 24.09.2010 | Коментарі (0)




Партія "За Україну!" оприлюднила текст заяви,
в якій пропонується відлучити від управління освітою міністра Дмитра Табачника


Минуло півроку від часу призначення на посаду міністра освіти й науки України Дмитра Табачника. Вже в день цього одіозного призначення партія "За Україну!" попереджала Януковича та коаліцію, що, вони нестимуть відповідальність за наслідки його антиосвітньої і антиукраїнської політики, зазначаєть ... Читати далі »
Переглядів: 742 | Додав: ahatojii4 | Дата: 22.09.2010 | Коментарі (0)



Міністерський проект умов вступу до вузів у 2011 році ще більш загострений на корупційні схеми ніж текст цьогорічних вступних умов

Про це народний депутат України, один із лідерів Єдиного Центру Леся Оробець заявила журналістам, коментуючи міністерський проект Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2011 році, термін громадського обговорення якого завершується 25 вересня.

За словами політика, проект Міносвіти не лише зберіг усі першоквітневі новації від Дмитра Табачника, що встигли цього літа набути сумної слави серед абітурієнтів, але й розширив ... Читати далі »
Переглядів: 575 | Додав: ahatojii4 | Дата: 21.09.2010 | Коментарі (0)



Фракція КПУ внесла законопроект, яким пропонується надання студенту права відстрочки в оплаті навчання

Лідер КПУ Петро Симоненко, в інтерв’ю виданню "Коминформ", прокоментував ситуацію, що склалася на ринку вищої освіти і розповів про освітні законодавчі ініціативи фракції КПУ в парламенті.

Зокрема Симоненко, коментуючи можливість отримання безкоштовної освіти в Україні, зазначив: "На жаль, в Україні те, що декларується протягом останніх 20 років, рішуче розходиться з тим, що ... Читати далі »
Переглядів: 678 | Додав: ahatojii4 | Дата: 14.09.2010 | Коментарі (0)



Міністр освіти і науки Дмитро Табачник перетворює вищі навчальні заклади на передвиборчий ресурс


Про це свідчить звільнення декількох ключових ректорів, зокрема Донецького і Одеського університетів. Таку заяву на прес-конференції у Львові зробила один з лідерів Єдиного Центру Леся Оробець.

За словами Л.Оробець, колишній ректор Вінницького Національного технічного університету Борис Мокін один з не багатьох не побоявся і заявив про те, що за поновлення на посаді ректора йому запропонували заплатити хабар.

"Я, як депутат, звернулася і до МВС, і до Генпрокуратури щодо цього питання. Відписки, які я отримую, звучать приблизно так: "це була запропонована благодійна допомога в розмірі десяти тисяч доларів", - розповіла Леся Оробець.

Окрім того, відповідаючи на запитання про стан сп ... Читати далі »
Переглядів: 568 | Додав: ahatojii4 | Дата: 14.09.2010 | Коментарі (0)



Народний депутат від Партії Регіонів Сергій Головатий звинуватив міністра освіти Дмитра Табачника в намірі відібрати в українців історію, мову та світогляд

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Головатий упевнений, що ксенофобія у владі, яка, на його переконання, проявляється у міністра освіти і науки Дмитра Табачника, це тимчасове явище, оскільки в українців ніхто не зможе відібрати право на свою історію, мову та національний світогляд, таку думку він висловив в статті оприлюдненій на сайті Інтернет-видання ... Читати далі »
Переглядів: 555 | Додав: ahatojii4 | Дата: 14.09.2010 | Коментарі (0)

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко спільно з народним депутатом Євгеном Сусловим провели зустріч з керівниками шкіл, дошкільних закладів та вчителями української мови і літератури міста Сквира (Київська область). Під час зустрічі М.Томенко презентував та передав для шкіл міста диск «Класика української літератури. Живі голоси» та диск «Слуханка для української малечі» для дитячих садочків Сквири.


Під час спілкування М.Томенко відмітив, що фактично сьогодні вчителі у школах та вихователі у дошкільних закладах є останнім форпостом українськості. «Якщо і надалі влада буде автоматично замінюва ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: ahatojii4 | Дата: 12.09.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 7 8 »
Полезная информация
Rozetka UA
Баннер
Архів записів
Наше опитування
Яка книга краща: паперова чи електронна
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Корисні посилання
Молодой сайт старобельской братвы
Валюта
Курсы валют Курсы валют Курсы валют
Українська реклама
Реклама на сайті
Copyright Anton Morgunov © 2024

Використовуються технології uCoz

Анализ сайта osvita-stb.at.ua каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Наука и образование :: Абитуриент Анализ интернет сайта